top of page

Du kan booke Cecilie til følgende foredrag:

 

JEG HAR MØDT EN MILLION MENNESKER

– HØR, HVEM DER LÆRTE MIG NOGET VIGTIGT
 
I 20 år kunne danskerne begynde eller afslutte dagen med Cecilie Frøkjær kørende på skærmen i Go´morgen eller Go´ aften Danmark. Hun har mødt flere mennesker end de fleste - politikere, skuespillere, sangere, forfatter og alle slags danskere med hver deres personlige historie. Og nu er hun klar til at fortælle om sine oplevelser.
Med humor og selvironi fortæller Cecilie Frøkjær, hvad hun lærte af møderne med blandt andre Lise Nørgaard, Jane Aamund - og sin gamle klassekammerat,Thor. Glæd dig til et underholdende, tankevækkende og personligt foredrag, hvor Cecilie Frøkjær  også fortæller om, hvordan du selv kan blive bedre til at lytte, når livet eller mennesker, du møder på din vej, har noget vigtigt at fortælle dig! 

 

FRØKJÆR OG FRUEN

Cecilie Frøkjær og Lise Nørgaard er blandt landets mest kendte og beundrede kvinder og begge har med humor og vid begejstret flere generationer.

Senest er de sammen udkommet med den bedstsælgende interviewbog ”Fruen kommer i dag,” der med indlevelse og livsglæde skildrer Lise Nørgaards lange og ekstraordinære liv. Siden har samarbejdet udviklet sig til et nært venskab, som den populære tv-vært og forfatter Cecilie Frøkjær nu åbner op for i et nyt foredrag.

”Frøkjær og Fruen” tager udgangspunkt i Lise Nørgaard, en elsket, feteret og vital kvinde, der har rundet 100 år og lever efter devisen: ”Vi skal have det hele med!”

Cecilie fortæller med sin sædvanlige charme om det sjove og lærerige venskab – og om Lises strategier til at opnå et langt, værdigt og tilfredsstillende liv. Foredraget vil fokusere på, hvad Cecilie har lært af sit makkerskab med ”Fruen”, men også hvad vi alle sammen kan lære af Danmarks mest imponerende pensionist.

Glæd dig til et underholdende og livsbekræftende  foredrag om visdom og venskab mellem to kvinder fra hver sin generation.

 

FOREDRAG TIL LEJLIGHEDEN

Har du brug for et foredrag om et særligt emne eller til en speciel begivenhed, så kontakt Cecilie og hør om mulighederne for et skræddersyet foredrag til dit behov. Cecilie holder også foredrag i forbindelse med personalekonferencer, medarbejderdage etc.

“Hun var fantastisk og en skøn kvinde. Publikum var MEGET begejstrede.”

Lene Fribo, FOF Djursland

”Foredraget var relevant og underholdende, og både mænd og kvinder gav udtryk for, at det var meget interessant. Cecilie Frøkjærs lune og humor, som vi kender fra tv-skærmen, skinnede også tydeligt igennem ved foredraget. Hendes uhøjtidelighed, som især fremgik gennem nogle billedvalg under foredraget, var med til at skabe en afslappet og morsom stemning. I forlængelse heraf giver jeg mine bedste anbefalinger til andre, som skulle ønske et foredrag med Cecilie Frøkjær.” 

Ernst Trillingsgaard, Aalborg Kongres & Kultur Center

Vi havde den store fornøjelse at booke Cecilie til vores arrangement ”En duft af kvinde” i oktober 2016. Vores forventninger blev til fulde indfriet, med en veloplagt og sjov Cecilie der delte ud af sine oplevelser og historier fra sine mange års virke som journalist og tv-vært. Der blev bragt emner op, som både var humoristiske og på samme tid gav stof til eftertanke. Cecilies personlighed og formidable evne til at underholde var en stor succes. 400 kvinder vil gerne tusind tak for en fantastisk aften.
Rachelle Enemark Bech – arrangør ”En duft af kvinde”, Aabenraa

Anker 2
Screen Shot 2017-11-16 at 11.52.28 (1)_edited
_DSC8346_edited
Cecilie5_edited
_MG_8912
20170319_7078_edited
132511_0907
TV2_Hjertegalla2015_Opt02_0587(1)
_MG_9632
_MG_0156
_92A9069
Værter Portræt
tv2_fabricius_2014_11_13_257_DONE_300_dpi(1)
DSC00338
lise og cecilie -pix2
Musikkens Hus 2014   Bent Fabricius-Bjerre 90 ar 66 renejeppesen.dk(1)
Musikkens Hus 2015   TV2 Julehow 88 renejeppesen.dk
Pic2
De største[2]
_MG_1543
Cecilie Giro(1)_Horizontal2
20111119_3274
bottom of page